Opleidingen

Educatie is voor veel uitdagingen het enige antwoord, zo ook voor de uitdaging van de digitale revolutie. In onze opleidingen coachen we je naar meer digitale en technische kennis. We stomen je klaar te voor de toekomst die vandaag reeds gestart is.

Web Development

Cisco

Wil je een opleiding tot netwerkbeheerder volgen? Ben je gebeten door cybersecurity en netwerkcommunicatie? Zoek je netwerktraining voor je bedrijf of je medewerkers? Volg dan één van onze opleidingen.

Lees meer

SharePoint

Multimedi is ervaren in het geven van SharePoint opleidingen.

Lees meer

Windows 10

Zowel eindgebruikers als professionals gebruiken Windows als besturingssysteem. Onze trainers voorzien bedrijfstrainingen of opleidingen op maat. 

Lees meer

Windows Server

Professionals gebruiken Windows Server als besturingssysteem, al dan niet in combinatie met open source servers of containers. Ben je geïnteresseerd in opleidingen of bedrijfstrainingen?

Lees meer

Office 365

Wij begeleiden je met de overstap naar Office 365. Wij bieden zowel een opleiding aan voor administrators als voor eindgebruikers.

Lees meer

GDPR

Een gecertificeerde DPO voorziet jouw begeleiding bij de overstap naar GDPR complience

Lees meer

Digitale vaardigheden

In onze opleidingen digitale vaardigheden gaan we op zoek naar welke competenties vandaag en morgen worden verwacht op de arbeidsmarkt. We gaan samen met de cursisten deze competenties ontwikkelen. Deze vaardigheden variëren sterk tussen de sectoren. Zo leren we zowel mensen met Drones vliegen als samenwerken in de Cloud.

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x