Opleidingen

Educatie is voor veel uitdagingen het enige antwoord, zo ook voor de uitdaging van de digitale revolutie. In onze opleidingen coachen we je naar meer digitale en technische kennis. We stomen je klaar te voor de toekomst die vandaag reeds gestart is.

Web Development

Cisco

Multimedi is een Officiële netwerk academie van Cisco. Doordat we jaarlijks meer dan 100 academische certificaten afleveren zijn we één van de grootste Cisco academies van België.

Lees meer

SharePoint

Multimedi is ervaren in het geven van SharePoint opleidingen.

Lees meer

Windows 10

Multimedi geeft opleidingen Windows 10 zowel voor eindgebruikers als voor IT-Professionals.

Lees meer

Windows Server

Multimedi staat garant voor een goede en future-proof opleiding van Windows Server. Aangepast aan de noden van bedrijven.

Lees meer

Office 365

Wij begeleiden je met de overstap naar Office 365. Wij bieden zowel een opleiding aan voor administrators als voor eindgebruikers.

Lees meer

GDPR

Een gecertificeerde DPO voorziet jouw begeleiding bij de overstap naar GDPR complience

Lees meer

Digitale vaardigheden

In onze opleidingen digitale vaardigheden gaan we op zoek naar welke competenties vandaag en morgen worden verwacht op de arbeidsmarkt. We gaan samen met de cursisten deze competenties ontwikkelen. Deze vaardigheden variëren sterk tussen de sectoren. Zo leren we zowel mensen met Drones vliegen als samenwerken in de Cloud.

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x