Oude Gouden

Technisch Netwerkinfrastructuur Beheerder

Als Technisch Netwerk infrastructuur beheerder sta je in voor het goed werken van de netwerken binnen een bedrijf.

Dit kan on-premis zijn, zoals vroeger meer het geval was. Hierbij is het bedrijf op een fysieke locatie met meerdere servers, of op meerdere locaties met VPN verbonden.

Daarnaast is ook de cloud meer en meer in opmars. Hierbij stappen de bedrijven naar PAAS, IAAS of SAAS-oplossingen waarbij de netwerken en verbindingen des te belangrijker worden.

Spreekt deze kennis jou aan op een beroepsniveau? Kom hieronder dan meer te weten over onze opleiding.

Deze opleiding brengt jou tot op het niveau van een Junior netwerk beheerder met erkend certificaat van Cisco.

Aanpak

Onze opleidingen kennen een specifieke aanpak en zijn vaak in verschillende vormen te verkrijgen. In al onze opleidingen volgen wij onze Didactische en Agogische aanpak die je kan terug vinden op onze website.

Deze voorgestelde opleiding is een Voltijds Hybride traject waarbij we begeleide lessen afwisselen met begeleide zelfstudie en zelfstandig leren.
Elk Hybride traject kan ook op Zelfstandige basis worden gevolgd onder begeleiding van een Coach.

Leerpad

Als Hybride traject betekent dit dat wij een basis pad hebben ontwikkeld voor elke deelnemer die moet gevolgd worden. Aan de hand van testen, examens en projecten werk je de modules van dit pad af. Als je alle verplichte modules hebt afgewerkt, verkrijg je het Multimedi Certificaat van deze opleiding.

Naast de verplichte Modules, heb je als deelnemer ook de mogelijkheid om uitbreidingen te volgen. Dit zijn modules die een gelijkende technologie aanreiken die dieper in gaan op een bepaalde technologie.

Daarnaast maken we in deze opleiding ook gebruik van erkend Cisco-opleidingsmateriaal via ons partnership met de Networking Academy van Cisco.

Lessen en Leerstof

Dit traject bestaat uit Coaching Lessen die worden gegeven door onze training experten en jou bepaalde onderwerpen stap voor stap bijbrengen, Begeleide Zelfstudie waarbij je toegang krijgt tot ons leerplatform LearningFever om de leerstof te onderzoeken en Zelfstandig Leren waarbij je zelf actief gaat opzoeken op het internet naar de nodige kennis, voorbeelden en oefeningen.

Deze methodieken wisselen zich sterk af. Wil je weten hoe dit verdeeld zit in deze opleiding, vraag dan een voorbeeld lessenrooster op via onze contactpagina.

Opleiding

Deze opleiding bevat een aantal verplichte onderdelen en optionele onderdelen. Hieronder sommen we de verplichte onderdelen even op.

We verwachten dat een deelnemer die voltijds beschikbaar is, 6 maand over de opleiding zal doen. Al onze opleidingen zijn modulair opgebouwd en kunnen ook op maat worden samengesteld.

Basis Onderdeel (6 maand)

Deze onderdelen moeten worden gevolgd door alle deelnemers en vormen de basis van deze opleiding. Tijdens het onderdeel Django raken we ook alvast web-development aan via MVC.

 • CCNA 1: Introductie tot Netwerken
 • CCNA 2: Routing & Switching
 • CCNA 3: Enterprise Netwerken, Veiligheid & Automatisatie
 • Inleiding tot Windows Client
 • Inleiding tot Windows-server
 • Mastering Windows-server
 • Inleiding tot M365 Cloud Infrastructuur
 • Inleiding tot GDPR
 • Inleiding tot Computer Hardware
 • Inleiding tot ITIL
 • Inleiding tot Tools & Back-up
 • Inleiding tot Azure
 • Netwerken Eindproject

Hybride
Einddoel

Junior Network Technician

Duur

6 Maand

Prijs excl. BTW

250.00

Wil je meer te weten komen over deze training? Contacteer ons via de contact-pagina en wij helpen jou spoedig verder.

Gekende Startdatums
Cisco
Windows
Boek deze trainingJa, ik wil deelnemen