leersystemen in HR

Onboarding
Laat technologie je onboardingsproces ondersteunen! Een succesvolle onboarding zorgt voor verhoogde productiviteit en betrokkenheid van de nieuwe medewerker. Daarnaast win je er als organisatie tijd en geld mee. Multimedi maakt een leerplatform op maat van jouw onboardingstraject. Nood aan HR - advies omtrent onboarding? Onze partner Obelisk ondersteunt het proces.

Multimedi ontzorgt

Begeleiding van A tot Z

We begeleiden je van begint tot eind in het omzetten van je onboarding naar een hybride versie. Zo komen we samen tot een allesomvattend onboardingstraject dat bij jouw organisatie past. Op het einde beschik je over een eigen leerplatform waar je zelf mee kan werken.

cijfers liegen niet

Waarom een goede onboarding werkt.

Nog niet overtuigd? Dan helpen deze cijfers je wel over de streep.

37%

Zo sterk stijgt de productiviteit van een medewerker bij goede onboarding.

3

Het aantal jaarsalarissen dat je per medewerker bespaart bij goede onboarding. Werven en inwerken kost namelijk tijd en geld.

45

Binnen dit aantal dagen verdwijnt 20% van de nieuwe medewerkers al opnieuw. Dat is aantoonbaar minder bij bedrijven die zorgen voor een effectieve onboarding.

33%

Stijging van de betrokkenheid van medewerkers bij een efficiënte onboarding. Een eerste indruk maakt dus ook bij je toekomstige medewerkers verschil!