Hybride leren ondersteunen via

Leersystemen.

Klassikaal onderwijs op de traditionele manier? Dat voldoet steeds minder aan de verwachtingen en standaarden van vandaag. Daarom heeft Multimedi zijn eigen Learning Management System (LMS) ontwikkeld. De overgang naar hybride opleidingen met een LMS is een complexe verandering waarbij veel komt kijken. Multimedi begeleidt bedrijven bij deze omschakeling naar de toekomst van leren, vandaag. Dat doen we in 3 stappen.

office building image

STAP 1

Systeem kiezen

Het juiste leersysteem voor de leernood in jouw organisatie, dat vraagt om onderzoek en advies. Is een SAAS de beste keuze? Of heeft jouw organisatie nood aan een systeem op maat? We bekijken het samen. Daarnaast geven we advies over hybride leren.

STAP 2

Configureren of bouwen

Hierna gaan we aan de slag. Met de input die we verzamelden configureren of bouwen we een leerplatform naar de noden van jouw organisatie. We staan in contact met alle interne stakeholders en stemmen regelmatig af.

STAP 3

Multimedi als training partner

Na lanceren van het leersysteem blijft Multimedi je training partner. We zijn beschikbaar bij vragen of bij nood aan advies. Een blijvende ondersteuning en innoverend uit de hoek komen, dat typeert Multimedi. Met als doel: jouw educatie systeem dat mee is met de laatste trends.