De basics van Microsoft Azure.

Naarmate de wereld van de technologie zich blijft ontwikkelen, is cloud computing een essentieel onderdeel van de IT-infrastructuur geworden. Een van de toonaangevende cloudproviders is Microsoft Azure, een krachtig platform waarmee bedrijven hun toepassingen en diensten gemakkelijk kunnen uitvoeren. In deze blogpost verkennen we Azure en waarom het een uitstekende keuze is voor bedrijven.

  • Partner in IT-training

  • Op maat van uw doelen

  • Gezonde mix van kennis en certificatie

De basics van Microsoft Azure.

Wat is Azure?

Azure is een cloud computing platform ontwikkeld door Microsoft. Het biedt een scala aan diensten, waaronder virtuele machines, databases en opslag. Azure is beschikbaar in 60 regio's wereldwijd, waardoor het een echt wereldwijd platform is. Het biedt bedrijven een veilige en schaalbare infrastructuur die kan worden aangepast aan hun specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor Azure?

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Azure is ontworpen om op of neer te schalen op basis van uw bedrijfsbehoeften. U kunt klein beginnen en uw middelen geleidelijk verhogen naarmate uw bedrijf groeit. Dit maakt het ideaal voor starters, kleine bedrijven en grote ondernemingen die fluctuerende workloads moeten beheren.

Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid

Azure biedt hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, zodat uw toepassingen en diensten altijd up and running zijn. Het maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van datacenters om redundantie en failover-mogelijkheden te bieden, zodat uw diensten beschikbaar blijven, zelfs in het geval van een uitval van een datacenter.

Beveiliging

Beveiliging is een topprioriteit voor Azure. Het biedt een reeks beveiligingsfuncties om uw gegevens en toepassingen te beschermen, waaronder identiteits- en toegangsbeheer, netwerkbeveiliging en gegevensversleuteling. Azure voldoet aan een reeks industrienormen, waaronder ISO 27001, HIPAA en SOC 1 en 2.

Kosteneffectief

Azure biedt een reeks prijsopties om aan uw budget te voldoen. U betaalt alleen voor wat u gebruikt en er zijn geen kosten vooraf of beëindigingskosten. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor bedrijven van elke omvang.

Integratie met andere Microsoft-producten

Azure integreert naadloos met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Dynamics 365. Dit maakt het gemakkelijk om uw volledige IT-infrastructuur te beheren vanaf één enkel platform.

Azure is een krachtig cloud computing platform dat bedrijven schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en kosteneffectiviteit biedt. Het wereldwijde netwerk van datacenters en de naadloze integratie met andere Microsoft-producten maken het een ideale keuze voor bedrijven van elke omvang. Als u uw toepassingen en diensten naar de cloud wilt verplaatsen, is Azure een uitstekende optie om te overwegen.

Meer dan 50+ tevreden klanten

Company Logo - Entrepreneur Webflow TemplateCompany Logo - Entrepreneur Webflow TemplateCompany Logo - Entrepreneur Webflow TemplateCompany Logo - Entrepreneur Webflow TemplateCompany Logo - Entrepreneur Webflow TemplateCompany Logo - Entrepreneur Webflow Template

Nieuwste trainingen.

Zij gingen je voor.

Hybride lessen

Gedreven trainer, praktische toepassing, onmiddellijk bruikbaar in de praktijk, er wordt alles aan gedaan om het zo interactief mogelijk te maken via Zoom.

Ellen De Vleeschhouwer
Meer dan het Curriculum

Kwaliteitsvolle diepgaande lessen aangepast aan niveau zowel van de groep als individueel.

Duidelijke kennis over de topics bij de trainers en geven soms meer uitleg dan verwacht wordt, zeker een pluspunt.

Matthew Mielonen
Training voor echte beginners

Dankzij de inzet, kwaliteit en toffe trainers van dit bedrijf heb ik mijn droomjob gevonden.

Dankjewel Multimedi en in het bijzonder Levi Lenaers. Een trainer die altijd en voor iedereen klaarstaat!

Gille Verachtert
Gedreven en gepassioneerde trainers

Zeer gedreven trainers die de nodige aandacht leggen aan het kennen en beheersen van de leerstof.

Na de opleiding bij Multimedi had ik genoeg vaardigheden ontwikkeld om direct met mijn droomjob te kunnen starten.

Andy Tielens
Email Icon - Entrepreneur Webflow Template

Blijf up to date met je kennis

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg een melding waneer we een nieuwe training of opleidingstraject toevoegen.

Je bent succesvol geregistreerd voor onze nieuwsbrief!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Geen spam
Schrijf uit wanneer je wil