13 september vanaf 17u30

BUSINESS EVENT : “THE FUTURE OF WORK” - volzet

Tijdens deze avond dagen we je uit om de dagelijkse realiteit in je organisatie even los te laten. We katapulteren je de toekomst in en laten je zien hoe organisaties en werk er over 30 jaar kunnen (en zullen) uitzien. Je doet inzichten op en ontdekt waaraan je vandaag moet beginnen bouwen zodat jouw organisatie de boot niet mist: innovatie in HR, nieuwe perspectieven en even een helicopterview aannemen. Je keert met inspiratie en een nieuwe blik weer naar huis.

De keynote sprekers zijn Michiel Vanthoor ( Manager Google Benelux), Nicky Dries (Hoogleraar Organisatiegedrag , KU Leuven), Oelerie Van Assche (Goodhabitz ) en Yan Ketelers (OG studio). Daarnaast kan je netwerken met een community aan gelijkgestemden. Scroll verder voor de details van het programma.

Dit event wordt georganiseerd door een samenwerking van ClimIT , Obelisk  en Multimedi . Wat deze organisaties verbindt is de combinatie van HR en TECH.

Houd me op de hoogte voor een volgend event!

Programma

Dinsdag 13/09/2022

17u30 – 18u30: Verwelkoming met hapje & drankje 
18u30 – 20u: Inspirerende keynotes
20u – 22.00 uur: Band, foodtruck & networking

Kostprijs
GRATIS aangeboden. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. We rekenen op jouw komst.

Annulatie
Annuleren kan schriftelijk tot 10 dagen voor het event. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-show-fee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen. Annuleren of doorgeven van je plek doe je via back-office@obelisk.be .

Beeldmateriaal op het event
Er worden beelden gemaakt op dit event. Door aanwezig te zijn op dit event geef je automatisch toestemming voor het gebruik van deze beelden op sociale media, website en/of promotiemateriaal. Dit is van toepassing tenzij je uitdrukkelijk aangeeft dat je niet in beeld wilt komen.

LOCATIE:
AETELIER MEETING-EN EVENTCENTER

Het event vindt plaats in Aetelier op het researchpark van Haasrode.

ADRES:
Interleuvenlaan 74, 3001 Haasrode

BEREIKBAARHEID
AEtelier ligt vlak bij Leuven en is vlot bereikbaar via de E40. Er is ruime gratis parking aanwezig (inclusief elektrische laadpalen) en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Ook met het openbaar vervoer is AEtelier vlot bereikbaar. De bushalte Haasrode Philips is vlak voor de deur. Vanaf Leuven station is het slechts 20 min met de bus tot onze locatie.

Keynotes

De sprekers

Jou voorbereiden op en inspireren over de toekomst van werk, dat is ons doel in het avondprogramma. ClimIT, Multimedi en Obelisk bundelen hun krachten om zaakvoerders, beslissingsmakers, beleidsmakers, ondernemers en HR te prikkelen over dit thema aan de hand van enkele sterke keynotes.

De werkcontext van de toekomst
Michiel Vanthoor - Google

Google is een van de marktleiders op vlak van vooruitstrevend kijken naar mens en technologie. In deze keynote krijg je inzicht in hoe zij omgaan met hun medewerkers. Google verzamelde namelijk een overzicht van praktijken, onderzoek en ideeën om de mens in de organisatie voorop te plaatsen. Enkele voorbeelden zijn: de Google leercultuur op basis van 4 learning beliefs, een interne jobmarkt op basis van een algoritme en een aanwervingscommissie als standaard onderdeel van de wervingsprocedure. Michiel Vanthoor, manager bij Google Benelux, deelt zijn ervaringen over deze werkcontext van de toekomst.  

Bij Google is Michiel Vanthoor verantwoordelijk voor het uitbouwen van het Customer Engineering organisatie. Dit team van ingenieurs helpt bedrijven in de Benelux met het begrijpen, integreren en succesvol implementeren van Google Cloud technologie. Michiel komt dagelijks in aanraking met de werkcontext van de toekomst, zowel bij klanten als intern bij Google.

de toekomst van werk: denkbeelden
Nicky Dries - Hoogleraar organisatiegedrag Kuleuven

“Hoe zal de toekomst van werk er uitzien?”, dat is de vraag waarin Nicky Dries (Hoogleraar Organisatiegedrag aan de KULeuven) ons meeneemt. Drink je binnenkort op maandagochtend je koffie met een robot? Het antwoord op deze eerste vraag hangt er maar vanaf aan wie je de vraag stelt. Optimisten zien de extra vrije tijd door efficiënter werken. Pessimisten zullen zeggen dat er veel banen verloren gaan. En de sceptici antwoorden dat de toekomst helemaal geen spectaculaire veranderingen zal brengen.

Omdat de toekomst nog niet vastligt en het gevolg zal zijn van collectief gedrag en beslissingen, kan ze het best bestudeerd worden in de vorm van imaginaries. Dit zijn ‘denkbeelden’ die verwachtingen structureren en gedrag sturen. Nicky neemt ons mee in haar onderzoek en bevindingen.

De essentiële elementen van een inclusieve leercultuur
Oelerie Van Assche - Goodhabitz

Bedrijven hebben de transformerende kracht om te veranderen en bij te dragen aan een meer open, diverse en inclusieve (D&I) samenleving. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een inclusief en divers leeraanbod. Maar hoe pak je dit aan? Tijdens deze keynote geeft Oelerie jou een blik in de huidige status van D&I in België, en deelt ze essentiële elementen voor het ontwikkelen van een inclusieve leercultuur vanuit de praktijk.

GoodHabitz ziet het leven als één groot leerproces. Met jaren ervaring in het opstellen van online learnings voor organisaties deden ze rijkelijk inzichten op over digitalisering en learning- and development. Oelerie staat als account manager dagelijks in rechtstreeks contact met organisaties die leren ter harte nemen.

de impact van Web3 op HR en organisaties
Yan Ketelers - OG Studio

Hoorde je al van 'de metaverse' of Web3.0, de opvolger van ons huidige internet Web2.0? De metaverse is een virtuele wereld  waarin mensen online met elkaar in contact kunnen komen. Er zijn enorm veel mogelijke toepassingen in de metaverse waar in theorie alles virtueel mogelijk is: feesten bijwonen, werken, vergaderen, spelletjes spelen, bouwen en zelfs winkelen, want mogelijk ontstaat een hele metaverse-economie.

Welke impact zal Web3 hebben op onze organisatiestructuur en HR? OG Studio, een Web3 Studio, deelt haar visie. De snelle informatieverspreiding dankzij het internet bracht grote veranderingen teweeg in het bedrijfsleven en de samenleving. Een soortgelijke doorbraak kan vandaag de dag door Web3-protocollen ontstaan. Wordt elk bedrijf een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) en wat is een DAO? Yan Keleters bespreekt manieren waarop Web3 HR-professionals en de toekomst van werk kan beïnvloeden.

Schrijf je in

Ontdek nieuwe invalshoeken, ga in gesprek met gelijkgestemden en kijk creatiever naar de toekomst van werk. Wees er snel bij: reserveer je plek via het inschrijfformulier.

VOLZET - Geef je interesse aan voor een volgend event

Dagprogramma

HET NIEUWE LEREN – vanaf 13u30 - volzet

Ben je ook specifiek geïnteresseerd in en/of verantwoordelijk voor het opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Dan ben je welkom tijdens het dagprogramma, georganiseerd door Obelisk. Thema van de dag is ‘Het nieuwe leren’: waarom leertrajecten de klassieke opleidingen zullen vervangen. Je gaat op het event zelf door het bad van enkele hybride leertrajecten, je ontmoet de trainers van Obelisk én dompelt jezelf onder in inspirerende gesprekken met andere L&D verantwoordelijken.

Meer info vind je hier op de website van Obelisk.

We houden je op de hoogte van een volgend event!

De inschrijvingen voor dit event zijn afgesloten. Geef wel zeker je interesse in een volgend event door. Dat kan via het invullen van het formulier via de knop hieronder of via het formulier op de website van Obelisk.

Houd me op de hoogte!

* indicates required