onze aanpak

Hybride leren.

Voor ons is hybride leren een aanpak waarbij we klassikale instructie combineren met online activiteiten en e-coaching. Dit wordt ondersteund door een didactisch uitgewerkt leerplatform. Wij geloven sterk dat deze combinatie bijdraagt aan de doelstelling om onze deelnemers/studenten naar een zelfsturende leerstijl te gidsen.

didactiek

High Impact Learning That Lasts

Onze didactische aanpak steunt grotendeels op de 7 bouwstenen van de HILL-theorie: urgentie, learner agency, actie & kennisdeling, coöperatie & coaching, hybride leren, flexibiliteit en assesment as Learning

Aanpak

Gamification

Leren is boeiend wanneer het uitdagend is. Leren moet een trigger zijn. Als deelnemer ben je telkens trots wanneer je een extra level behaalt en vooruitgang boekt in je kennis en kunde. Ons leersysteem verrijkt de traditionele cursus met interactieve video's, quizjes, opdrachten, flipcards en meer. Telkens wanneer je een leerpad voltooit en positieve resultaten neerzet, verwerf je een certificaat.

person coding

Zelfstandig Leren

Begeleide Zelfstudie

Onze opleidingen kan je ook 100% online en zelfstandig volgen. Hierbij connecteren wij jou met een persoonlijke coach die jou elke maand opvolgt, jouw vragen beantwoord en meer.

Contacteer ons voor meer informatie en een vrij-blijvend intake gesprek.